2009. február 27., péntek

Grillező
Szeretnék majd egy grillezőt az udvarra. Rengeteg mesés képet találtam a neten, el is mentettem párat, de nyilván valami egyedi lesz. :) Ezeket azért itt hagyom ötletadónak. A fentihez hasonló kerti konyha volt valamelyik régebbi Ötlet Mozaikban is, el it tettem azt a számot. Gyönyörű.... :)


Itt érdemes körülnézni!

7 megjegyzés:

Fruzska írta...

Tényleg gyönyörű képek:) Képzeld tegnap rávettem a férjem, hogy építsen nekem egy grillezős kemencét, mert a kenyereimet kemencében szeretném megsütni. Azt mondta, az alapot le kell majd betonozza, így míg esik az eső, addig megtervezi. Hála meg is tudja csinálni, mert van vas huzalunk kis és tud hegeszteni. Alig várom már. Képeket fogok csinálni majd róla, részletekben. Megörökítem:)

Lidércke írta...

Biztos remek lesz! :) És milyen jó, hogy ilyen könnyen teljesülhet a kívánságod! :)

Fruzska írta...

Van egy csomó bontott téglánk:) Így hely hiányában a 345 négyszögöles telek egyik központ részét megkaptam sütés, főzés céljából. Sőt még míg élt a nagypapám, hozott ide a boros pincénkbe egy hatalmas nagy dézsát. A férjem lecsiszolja majd géppel, lelakkozom, és kész a fűszeres különlegességem is:). Jaj annyi terve van idén nyárra, még a tavunkat is át akarja helyezni máshova:).Lesz munkája:)

Csilla írta...

Várom majd a képeket mi is grillező épités előtt állunk, de még nincs pontos terv, elképzelés. Amúgy nagyon tetszik a házatok. A mienk is könnyűszerkezetes csak nem faborítású (nekem csak fotók vannak róla egy képtárban aminek a címe a blogomban baloldalt látható, blog nem.

Lidércke írta...

Köszi. :) Megnéztem a képeket, nagyon szép a házatok. Új fotó nincs?

Andi írta...

Szia Lidércke!
Meg tudnád írni, az Ötletmozaik melyik számáról van szó?
Köszönöm a tippeket, mostanában a konyhát nézegetem:)

Lidércke írta...

Szia!
Hű, most feladtad a leckét! :) Kerestem, de nem találtam meg hirtelen azt a lapot. A 2009. júliusiban viszont van egy grillező, de nem az, amit itt emlegettem.
Mi közben rájöttünk, hogy nekünk fölösleges... Azért, hogy egy évben kétszer sütögessünk rajta, nem kell. :/
Ha megtalálom azt a kerti konyhát, jelzem!