2009. április 15., szerda

Kert, fű, homokozó - alakul ez :)


Mostanában kertezünk. A férjem kétszer felkapálta (géppel), beszórtuk fűmaggal, épp most hengereli. Andor és én voltunk a "vetők". Micit magamra kötöttem kendőben, teljesen belebújt, és rettentő jót aludt, amíg kint voltunk.
Ültettem liliomokat, díszpipacsot. Virágzik a jácint, a nárcisz. Kaptunk orgonabokrokat , a terasz mellé kerültek. Lesz veteményes is. Alakul a kert. :)
Petesz a homokozóban "dolgozik". Ez is viszonylag új, nemrég készítette a Drágám. Öt kört mentem Peti körül, de csak nem sikerült lekapnom úgy, hogy az arca is látszódjon.... Később szeretnénk majd egy minijátszóteret is. Majd, majd... egyszer csak összejön. :)2009. április 7., kedd

Konyha már megint

Pont ebédelni készültünk Petivel, amikor eszembe jutott, hogy ígértem egy fotót a konyháról Lillának. Gyorsan elő is kaptam a gépet, és íme:

Bocs, hogy nincs az az Otthon Magazinban megszokott steril rend, de hát élünk a házban, nem csak rendezgetjük. :)
Volt egy régebbi poszt is a konyháról, itt találod.

Szeretem ezt a berendezést, de néha elámulok egy-egy gyönyörű konyha láttán. Ilyet pl. simán el tudnék képzelni (IKEÁ-s kép):


... az más kérdés, hogy hogy viselné a gyerekeimet... :D Stílusban hasonló, de rendezettebb, egységesebbek a színek. Majd a következő házunkban! (Ami nem lesz a mostani helyzetet elnézve...)