2010. július 10., szombat

Tökölés....

Még mindig van, sőt, cukkini is. :)
Nem tudok betelni vele, milyen jó, hogy nem kell boltba menni, ha  csak néhány zöldség kell.Csak elslattyogok a kert végéig, és szedek. :)

8 megjegyzés:

boGár krea írta...

De jó nektek! Szépségesek ezek a tökfélék!
Nekem idén a fél kert tönkrement a viharokban. Pedig már nem voltam olyan lelkes, mint tavaly, így nem is ültettem, vetettem sok mindent...

Lidércke írta...

Nálam is a tökfélék a legélénkebbek. :) Azért lesz paradicsom, paprika, hagyma, uborka is.
Csak időm lenne, rendben tartani.... huhh...

antalandi írta...

Bár a vihar után sokmindent újra kellett vetni, az idén én meg vagyok elégedve a terméssel. Képzeld mi az idén tettünk le először csicsókát, csak javasolni tudom. csak sikerélmény. Megjegyzem én csak olyanokat szeretek lerakini, ami a kicsi törődést is meghálálja. Ezt te is tudod, több gyerek mellett mindenhova odaérni nem egyszerű. :))

wattacukor írta...

De jól néznek ki! Cat is biztosan nagyon tudja értékelni ezt a bejegyzésedet... :D:D:D

Lidércke írta...

Andi, köszi, megfogadom a tanácsod, jövőre kipróbálom. :)
Réka, nekem is eszem,be jutott. :D

sesame írta...

Teneked hány blogod van?! :)
A tökfőzeléket ki nem állhatom, a cukkinivel haragban vagyok,mert egyszer egy meg nem nevezett helyen (ami azóta megszűnt) ettem ilyen grillezett zöldségeket vegyesen, és jó sok cukkini volt benne..be se fejeztem, visszajött az egész, és 2 napig rosszul voltam.. Azóta nem szeretem az ízét..Esetleg rántva..
Egyébként a mi kis kertünk is tele van minden földi jóval, pedig Pestiek vagyunk :) De a hátsó kert fele veteményes, hiába, vidékiek a szüleim :)

Lidércke írta...

Konkrétan? :D 4 saját blog, és néhányban mellékszereplő vagyok. Képzeld, ha ezt mind egy blogba tömöríteném! :D
Én még csak tanulom a kertészkedést. Pécsett nem volt veteményes, csak díszkert.

sesame írta...

Nekem egy blogra sincs mindig időm, kedvem , energiám :)(pedig még csak nem is dolgozok, nincsenek lurkók, semmi dolgom..)Kertészkedéshez én se nagyon értek, de majd fogok, agrár-természetvédelem irányba megyek :)