2011. szeptember 15., csütörtök

Így is lehet


Most láttam a Country Kitty blogon. Nekem talán túl csajos, túl fehér, túl Tildás, de kiindulási alapnak nem rossz. Sőt, szépséges. :)

A helyet és a rendezettséget nagyon irigylem. :) Én a számítógépes szakasszal osztozom egy szobán - bár ennek is örülök. :) (Mondjuk a régi képekhez képest már nem így néz ki...Fotóznom kéne? :D)

2011. szeptember 12., hétfő

2011. szeptember 9., péntek

Furcsa a viszonyom...


... a fehér színnel. Tetszenek a most divatos fehér otthonok, de nem hiszem, hogy hosszú távon is jól érezném magam egy ilyenben. Ám ma megfogott néhány kép a My Country nest blogon. Itt megtöri a fehér egyhangúságát a csempe, és a kék hímzés. A régi falvédők ilyen fajta felhasználása remek ötlet!


Szép, ugye? Nyilván a tégla miatt is tetszik. :)

2011. szeptember 6., kedd

Eladó

...telek Cserkúton.

Eladó egy 2300 m2-es telek Cserkút és Kővágószőlős között. Nem közvetlenül az út mellett van, hanem hátrébb, de saját út (nem szolgalmi) vezet hozzá. Egyik oldalról erdő határolja. Gyönyörű a hely! Csendes, nyugodt, idilli. :) A telek be van kerítve, és rengeteg gyümölcsfa van rajta, szinte minden fajta, többek között 18 db mandulafa.
Kút, villany van. Egy kis ház alapja van a telken, 50 m2-ig építési engedély nélkül is lehet rá építkezni. Két szomszéd állandó jelleggel ott lakik.Érdeklődni lehet nálam: ledorka@gmail.com, vagy az édesanyámnál lehocz@gmail.com.

2011. szeptember 1., csütörtök

Mutatom...


... mi készült a hétvégén. Szép, ugye? :) A szemfülesek észrevehetik, hogy ez nem a végleges változat, elvégre biztosan oka van annak, hogy alul-fölül is van egy-egy vas, meg hogy a kapu mellett viszonylag széles a rés. Van, és ha teljesen kész lesz, még szebb lesz. :) De most, egyelőre jó így... Vennünk kell pár dolgot a folytatáshoz.

A kilincsről megint eszembe jutott egy momentum még az építkezés idejéből. Akkoriban láttunk meg egy mesés, kovácsoltvas jellegű, íves kapukilincset valahol (talán Kaposváron), mikor nyaralás után, hazafelé megálltunk egyet sétálni, enni. Megvettük, pedig nem volt olcsó, de "egyszer élünk", és különben is szerelem volt első látásra. Aztán elhoztuk az épülő házba, és letettük a később felhasználandó dolgok dobozai közé. Már az utolsó munkás is elment, és készültünk a beköltözésre, mikor észrevettük, hogy nincs meg... Más is beleszeretett. :(
No, mindegy, majd lesz megint egy hasonló. Vasárnap készülünk bolhapiacozni. :)